Rated R - Rihanna album 2009

Lansare: 20 noiembrie 2009
Lungime: 51:49
Label: Def Jam, SRP
Producatori: Antonio "L.A." Reid (exec.), Robyn Rihanna Fenty (exec.), The Carter Administration (co-exec.), Carl Sturken and Evan Rogers (co-exec.), Chase & Status, The-Dream, Chuck Harmony, Brian Kennedy, Ne-Yo, StarGate, Tricky Stewart, will.i.am, The Y's
Gen muzical: Pop, R&B

Lista de melodii
1. Mad House
2. Wait Your Turn
3. Hard
4. Stupid in Love
5. Rockstar 101 (featuring Slash)
6. Russian Roulette
7. Fire Bomb
8. Rude Boy
9. Photographs (featuring will.i.am)
10. G4L
11. Te Amo
12. Cold Case Love
13. The Last Song

Categories: Share

Leave a Reply

Parerea ta conteaza! Lasa un comentariu.